15.06.2015 | 10:00
Изчезвай, ма*ка ти българска, крещяли циганите по хората в „Орландовци“
Бащата на пребитото момче: Главата му е разцепена, ребрата счупени, лежи и не може да мърда

„Проблемът е такъв, че ние нямаме проблем с местните, проблемът е с хората, които прииждат от цяла България. Аз с тези хора от тук съм учили, детето ми се среща с тях.“

Това обяви пред Би Ти Ви Стилиян Петров – бащата на момчето, което е в „Пирогов“ със счупени ребра след мелето в „Орландовци“. По думите му напрежението не е от днес.

„От тук нататък ще има жалби. Синът ми е единственият човек, който лежи в болницата и няма здраво място по него. Ще има ли някой наказан за това нещо? Защото аз ако пребия някой, със сигурност ще съм заключен, ще има и досъдебно производство срещу мен“, категоричен е Стилиян Петров.

Негов комшия се оплака, че всеки ден е така. „Откраднаха ми вратата на гаража, на съседа ми му откраднаха кучето, на друг откраднаха желязото, на друг акумулатора“, сподели той, според когото случаите са много.

„Аз ще дам 100 лева на тоя българин, който излезе и ни защити. За първи от от толкова време излизам да се разхождам без пистолет“, сподели човекът, който само така се чувствал спокоен.

„Единственият път, когато циганите купуват уиски с кашони е на на изборите. Те са ми споделяли, че това е най-големият им цигански празник“, категоричен е мъжът.

„Ние за една ограда пишем молби 3 месеца. Циганите тука си строят цели къщи. Аз тука направих забележка на един циганин да събере изпражненията на коня си, защото мирише и той ми казва: „Изчезвай, ма*ка ти българска, ще те застрелям““, възмутен е мъжът.

„От нас откраднаха 3 колелета – на децата“, оплака се и жителка на квартала. „Прекалено дълго натрупано напрежение ескалира“, обясни си случващото се тя. Хората от „Орландовци“ искат гетата да изчезнат.

4 коментара

  1. до +359 каза:

    Ти малоумен ли си? Каква Русия те гони и тебе? Няма политически игри, това е типична морална черта на циганите. Това ни чака в бъдеще, а такива като теб, с това мислене трябва да бъдат изселени. Циганите са безскруполни и до 10 години ще има гражданска война ако не им се спре кранчето. Парите им не идват от Русия от ЕС, САЩ и всички управляващи партии до сега. За да се възстанови законността трябва само една вечер беззаконие!

  2. Андрешко каза:

    В отговор на „+359″ , бих могъл да кажа следното:
    ДЪЛБОКО , ама много дълбоко си се заблудил , приятелю …
    Де да имахме такова ръководство като това в Русия …
    Ако тук към момента командваше Генералисимус Сталин , тия така наречени “ Роми“ отдавна вече щяха да бъдат ИЗСЕЛЕНИ ! Попитай Кримските Татари , ако не вярваш на мен …
    А как се изселва ЦЯЛ Московски квартал с нелегални имигранти , при това само за няколко часа – можеш да лично Владимир Путин ! ( на следващата му отворена медийна прескофенференция ) …

  3. +359 каза:

    Да не забравяме, че единствената тъмна сила, която покварява и купува по-будните цигани е филиалът на Русия в България ДПС. Мазните Местански агитатори са във всяка циганска махала и изпълняват нарежданията на експерта по подривно дело римския император Путкин Първи. Целта е ясна – цигански хаос в България, бунт против властта, ръководен умело и по руски от експертите по подривно дело и връщане на властта на двете мафии – българската и руската.

  4. Кукулкан каза:

    Един ГОЛЯМ ГЛУПАК с име Радан Кънев е предложил да се използва „авторитета“ на циганските барони за да се вкарали циганите в правия път!!! Абе ГЛУПАКО Радан Кънев, единствено авторитета на ЗАКОНА трябва да се използва! Точка!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране