07.02.2016 | 11:48
Издател пита посланика ни в Лондон: Като погледнете в огледало, виждате ли моя задник?
Случилото се в посолството ни е предварително планирано позорище с участието на Константин Димитров

Това, което се случи на срещата на Бойко Борисов с българите в Лондон е едно позорище, което беше предварително планирано, в което участие имаше и нашият посланик Константин Димитров, категоричен е журналистът Юлий Москов, който е един от многобройните глашатаи на модела „КОЙ“.

Хората се държаха като хулигани на футболен мач, смята Москов. Острите политически въпроси са част от ежедневието на управляващите. Проблемът е, че Бойко Борисов не е свикнал на такава политическа обстановка, смята от своя страна журналистът Александър Симов.

По думите на Москов въпросите, които са били зададени на срещата са безумни. „Кога ще настигнем Румъния?“ – това е въпрос за диагноза, категоричен е Москов. „Чиста лъжа е, че Румъния се е преборила с корупцията. Вкараните в затвора министри са борба за отстраняване на политически опоненти“, смята журналистът.

Тези хора, които са били в залата в Лондон са били подбирани целево специално от Константин Димитров. „Той е солташак на Иван Костов и цялата история цели да бъде обиден министър-председателят. И най-дивото племе уважава институциите си, а министър-председателят е най-високата персона“, категоричен е Москов.

Издателят добави още, че Димитров е от 20 години дипломат, а кариерата си дължи изцяло на Иван Костов. Нещо повече – в момента бившият премиер и основател на бутиковата партия ДСБ е взел на концесия Министерството на външните работи чрез Даниел Митов и заместник-министъра Христо Ангеличин, които също са неговипротежета. В МнВР пък са върнати кадри от времето на Надежда Михалова. Те никога не са си тръгвали всъщност, но в момента колят и бесят във Външно, категоричен беше Москов. Г-н посланик, като погледнете в огледало, виждате ли моя задник, обърна се от екрана към посланик Константин Димитров – Юлий Москов.

Защо Лозан Панов е висял пред кабинета на Борисов?

Лозан Панов е човек без биография преди и изведнъж с една реч става гуру на тези, които претендират, че искат промяна в съдебната система, заяви Симов. „Какво правихте вие пред кабинета на премиера“, попита Москов – Лозан Панов. Според журналиста той дължи обяснение пред обществеността, какво е търсил в Министерския съвет. Повод за тези въпроси е днешното изказване на говорителя на премиера Севделина Арнаудова, която обяви, че Панов е висял пред премиерския кабинет преди да бъде избран за председател на ВКС.

Москов настоява сега Панов да даде сериозни обяснения, какво е търсил там, какви разговори е водил, обещавал ли е нещо, искал ли е протекция. Панов, който раздуха историята с есемеса от премиера, сега трябва да даде далеч по-сериозни обяснения, каза още Юлий Москов.

Ще има ли  предсрочни избори?

Управлението в очите на хората, става все по-нестабилно. Въпрос на време беше в Реформаторския блок да започне вътрешна колизия, заяви Симов. Реформаторският блок страда от раздвоение на личността и това е диагноза, категоричен е Москов. Това не е точно лудост, а театрален опит на ДСБ да избягат от отговорността, добави Симов.

1 коментар

  1. Мигльо каза:

    Изрооооооооооооооооод

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране