22.09.2015 | 0:12
Изгониха от ВИП Брадър жиголото Богданов
Прост, невписващ се във ВИП къщата самохвалко го описаха съквартирантите и му дадоха червен картон, зрителите също

Самохвалкото Богданов, който влезе във ВИП Брадър, благодарение на хвалбите си, че е бил гадже на Преслава, а после пък на Джена, бе първият изгонен от Къщата. Макар че го номинираха малко от участниците, аргументите им бяха железни. Прост, невъзпитан, нагъл. Разхожда се гол, гризе си ноктите, намесва се в разговори, които не разбира, неизвестен с нищо, освен с измислените си любовници.

След като Преслава каза, че не го познава, а самият той отрече да познава Джена, на хората им писна да гадаят с коя бил спал.
Ами той по този начин ще ни изреди всичките и ще остане до края на формата, отричайки една и загатвайки за поредната, каза коментираща певица Есил Дюран.

Вън пък бившият футболист внезапно каза, че не познава фолкпевица, не е бил с никоя от тях, а просто си е изфантазирал връзката, за да се изфука пред другите и даже да залъже самият себе си, понеже му било скучно.

Прочетох, че ме наричат във вестниците жиголо и че съм спал с мацки за пари по морето. С която съм спал, нека дойде да ми стисне ръката! – каза той. Явно забрави, че сам се похвали в Биг Брадър, че е бил със семейство за 1000 лева на вечер и с жени, които са богати, но самотни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране