21.07.2015 | 0:05
Извънземни над магистрала „Тракия“?
Странно явление край тракийско светилище на Артемида взриви фейсбук

Снимка на необясним небесен феномен над магистрала „Тракия“ обиколи социалните мрежи в последните дни и хвърли в дълбок размисъл любителите на паранормалното и обикновените потребители.

Неописуемото фото бе разпространено от мъж с името Робърт Желязков, който се кълне, че го е щракнал в близост до Ямбол и не е използвал никакви технически средства, за да манипулира картината. На зловещия кадър облаците са надвиснали над магистралата като гигантска, осеяна с пипала фигура, нещо средно между медуза и прилеп. „Може би са те“, е написал самият Робърт Желязков.

Той допълва, че изобщо не е забелязал гигантската структура по време на пътуването, просто безцелно щракал пейзажа на прибиране от морската си ваканция и чак впоследствие децата му открили кадъра на мобилния телефон и останали в шок.

Уфолози веднага направиха връзка между феномена и мистериозната пирамида в местността Зайчи връх в Средна гора, над който се е появил странният облак. На въпросния хълм траколози изкопаха още през 40-те години древно светилище на богинята Артемида, което според изкушените в езотериката е древна генетична лаборатория, в която синтетично е поставено началото на човешката раса. За съжаление голяма част от комплекса е унищожен при прокарването на магистрала „Тракия“.

1 коментар

  1. Гого каза:

    Тва не е магистралата при Ямбол! Другаде е!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране