30.04.2024 | 12:32
Лидери на ПП-ДБ: Който е против Пеевски е против Партията!
Целта на ДПС е да стане втора политическа сила, за да сглобят правителство с ГЕРБ

Пеевски каза – „Или гласувате поправката за двойното гражданство, или ДПС няма да гласуваме другите промени в Конституцията и правителството пада”.

Това са думи на Кирил Петков на среща на парламентарната група на ПП-ДБ в края на 2023г. Напомнят ли ви на думите на Станишев от 2013г.: „Или гласувате Пеевси за шеф на ДАНС, или правителството пада”? На срещата Кирил подлага на гласуване предложението на Пеевски и мнозинството е против! Тогава Белобрадова (Козилата) изнася една комсомолска реч, в която заплашва несъгласните с предложението на Пеевски, че щом са против значи са против Партията и ще ги изхвърлят, а на тяхно място чакат по десет други, които ще слушат, ще гласуват и изпълняват всичко, което им се каже. Логиката, че щом си против Пеевски значи си против ПП-ДБ е ужасяваща, но явно този аргумент надделява защото при повторно гласуване вече почти всички подкрепят предложението на Пеевски за двойното гражданство! По същият начин, както се случи и създаването на Сглобката огласен от онзи прословут запис. След това го подкрепят и в зала.

Каква е целта на Пеевски? Какво целят Ердоган и ДПС?

Целта им е ДПС да стане втора политическа партия начело с Пеевски! Но как ще стане това, какъв е механизма?

През последните години вървят различни процеси в ДПС, един от тези процеси е сближаване с Еродоган. ДПС имат около 150 – 200 хиляди гласа, които те контролират и които им дават сигурност и статут на балансьор, или златен пръст в управлението. ДПС от десетилетия за част от задкулисната власт в страната, но сега искат да легитимират официално своята власт.

В Турция те имат огромен резерв от гласове, който обаче трудно мобилизират. С поправката за двойното гражданство те могат да издигнат местни лидери, които да увлекат и мотивират българите в Турция и така, както и с подкрепата на Ердоган да си докарат още 150 – 200 хиляди гласа, които при ниската избирателна активност им гарантира позицията на втора политическа партия! Тази схема дава възможност и на Ердоган да вкара свои евродепутати, без Турция да е член на ЕС, както и депутати в българският парламент. По същият начин и Путин може да вкара свои марионетки предвид своята близост с Ердоган и режима в Анкара.

Статута на втора политическа сила на ДПС ще даде на Пеевски основание да предяви официално претенции към власта и заедно с ГЕРБ да направят общо управление, като „гаранти” за евроатлантическото бъдеще на страната. Тогава вече би могъл да се надява и да бъде изваден от санкциите по Магнитски! А всичко в ДПС и в страната, всички процеси, интереси и събития се въртят точно около това – Пеевски да излезе от Магнитски, а Борисов да не влезе в Магнитски! Това, както и запазването на властта, чрез която си осигуряват безнаказаност и продължаване на грабежа е единство важно за тях, нищо друго не ги интересува.

Дори войната в Украйна е само възможност за тях да изкарат едни бързи милиарди чрез трафик на горива и оръжейни схеми и да се правят на евроатлантици докато в същото време по построеният от тях ТУРСКИ ПОТОК текат милиарди към Путин.

Тези кандидати с двойно гражданство може да са членове на ислямистки организации, може да са свързани с турските тайни служби, може да са свързани с руските тайни служби!

Това, което ви представяме е ужасяващо и БОЕЦ призоваваме за максимално споделяне. Това национално предателство трябва да бъде спряно, това е пробив както в националната ни сигурност, така и в сигурността на Европа. Заради личното си оцеляване и заради болната си амбиция за власт Пеевски и Борисов са готови на всякакви мерзости, а за съжаление ПП-ДБ, които влязоха във властта със заявката, че ще раградят техният мафиотски модел стават техни съучастници.

Този материал го публикувах в сайта на БОЕЦ на 04.01.2024г. Вместо реакция и усилия да спрем похода към властта на Пеевски и Борисов бяхме нарочени за врагове и обвинени, че БОЕЦ клатим сглобката. Пеевски разби сглобката и задейства плана си, а ПП-ДБ продължават да плюят БОЕЦ и да ни обвиняват, че пречим на новата им сглобка след изборите с Борисов “без Пеевски”. Борисов и Пеевски са си едно и всеки, който ви уверява, че ще управлява с Борисов и ще изолира Пеевски е лъжец и измамник.

Припомних си и датата 15.06.2023г. – протеста на БОЕЦ срещу избора на Пеевски за член на Конституционната комисия в парламента. Бойците и шепа граждани бяхме на входа на Парламента, пред нас море от ченгета и жандармерия, а зад тях през прозорците надничаха Атанас Атанасов и депутатите от ПП-ДБ и нито един не помня да ни подкрепи. Пазеха и слушаха Пеевски защото им трябвал за “съдебна реформа”. Предупредихме ги, че със злото не можеш да произведеш добро, но никой не ни чу. Мафията е зло, а злото произвежда само зло. И има само един начин да се преборим със злото и той е, като го унищожиш, а не като се прегръщаш с него.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране