17.12.2017 | 15:21
Изверг уби 7-годишно дете в леглото му в Момчилград
Майката се прибрала от нощна смяна и намерила трупа на момиченцето си с тиксо върху устата

Зловеща трагедия разтърси Момчилград. Изверг уби 7-годишно дете тази нощ, докато спи в собственото му легло в апартамента в Момчилград. Детето е било само през нощта, защото майката е била на работа нощна смяна, бащата работи в чужбина, а големият брат се е намирал в Турция.

Бездиханното телце е било открито сутринта около 6.30-7.00 от майката, когато се прибрала.  Тя е намерила малката Дамла върху леглото, с тиксо, залепено на устата й. Преди да тръгне за нощна смяна в предприятието „Теклас“, което се намира на около десетина километра от града, майката заключила апартамента, като превъртяла ключа веднъж. Когато се прибирала обаче, й направило впечатление, че е превъртян два пъти.

Апартаментът, в който се разирала трагедията, се намира на третия етаж в блок „Слава“ в центъра на Момчилград. „Убили са „слънчицето“, разплакала се жена, която е познавала 7-годишното дете.

„Работим по случая, на този етап не можем да коментираме нищо“, заявил за 24rodopi.com окръжният прокурор на Кърджали Желязко Стефанов. Тялото на детето е откарано за аутопсия. Входът и изходът на Момчилград е заварден от полиция.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране