17.06.2019 | 11:54
Къде са ти поддръжниците, интригантко Нинова?
Корнелия изглеждаше самотно и нелепо на трибуната

Къде са ти поддръжниците, интригантко Нинова? Защо побегнаха веднага, след като изпълни „молбата” им да не подаваш оставка? Тъпо ли ти беше да гледаш празната зала, докато Жаблянов четеше доклада си за предизборната кампания?

Наистина ли преглътна егото си с оттегляне на оставката или показа за пореден път, че цялата си изтъкана не от ум и разум, а от егоцентризъм?

Вижте тези две снимки, другари и другарки. Първата е преди Нинова да обяви  по микрофона, че няма да подава оставка. Втората е след това.  Делегатите на 49 конгрес на БСП масово започнаха да напускат залата, след като Нинова оттегли оставката си. А тя я оттегли в типичния за себе си стил – създаде поредната интрига, като оправда решението си с някакви задкулисни воаяжи и опити на определени хора да продадат БСП. На кого да я продадат и кой би искал да я купи, не беше казано, но ефектът беше следният – делегатите на конгреса, в това число и тези, които я подкрепяха с декларации, не издържаха на безочието й, и напуснаха конгреса.

Валери Жаблянов трябваше да прочете доклад за кампанията за евроизборите, но като видя изнизващите се социалисти предложи да прочете съкратения вариант. Предложението му не бе прието и той изчете анализа пред празните столове. Нинова изглеждаше самотно и нелепо на трибуната. И това е само началото – от тук насетне ще изглежда още по-нелепо и самотно, въпреки че приватизира партията и я превърна в инструмент за реваншистки изстъпления срещу стари и нови врагове!

Виктор Симеонов, коментари във Фейсбук        

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране