24.07.2023 | 22:40
Какво прави този шофьор: мастурбира или си клати шейка? (видео)
Изглежда сякаш, че мъжът шофира и едновременно с това задоволява сексуалните си желания

Млад мъж е засечен да лъска бастуна, докато шофира лек автомобил Тойота в бургаския жк. „Възраждане“. Читател на сайта „Флагман“ е изпратил видео, на което се вижда как водачът на колата с бургаска регистрация се облекчава с едната ръка, а с другата държи волана. Той е заснет, докато преминава няколко пъти през ул. „Дебелт“.

Докато събирах прането забелязах червената Тойота. Не знам защо се загледах точно в тази кола. Видях как мъжът мастурбираше и в същото време шофираше. Събрах прането, след което се прибрах вкъщи и след 3-4 минути реших да изпуша една цигара на балкона. Телефонът беше в ръката ми, когато отново видях Тойотата да преминава и успях да я снимам. По улицата минаваха и пешеходци, които явно се прибираха към дома след бурята, и вероятно са се разминали със „странния“ шофьор. Подобни извратени прояви навеждат на мисълта, че този човек, който е може би около 35-годишен, явно е психически неуравновесен. Едва ли се прибира от фитнес и си клати шейка„, пише в сигнала.

Какво ще стане, ако утре започне да напада жени, за да задоволи сексуалните си нужди?„, пита още нашият читател, който ни прати видео.

Вижте видео и преценете какво всъщност прави този мъж:

1 коментар

  1. Ина каза:

    Боже, с какво ни занимавате?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране