31.07.2018 | 15:42
Каракачанов ще съди Марешки – „оня с жълтите панталони“

Военният министър си направил наркотест, бил чист

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви, че ще съди лидера на „Воля“ и депутат Веселин Марешки заради твърдението му, че взимал прахообразни вещества. Вчера Каракачанов си направил тест във Военномедицинска академия за наркотици и той е отрицателен, обясни самият той пред Би Ти Ви.

След поредица от упреци и искане на оставката му днес Каракачанов на свой ред анализира Марешки. Обясни, че се е фиксирал във властта и разказа, че преди съставянето на коалицията след изборите скъсвал телефоните на потенциалните участници в нея, „за да се вмъкне“ и той. „То не бяха салтанати, салтоморталета…Те не го пускат на село, той пита за попската къща“, коментира вицепремиерът. Според него Марешки искал силно да се легитимира и затова и отишъл във Франция, за да се срещне с Марин льо Пен, която Каракачанов нарече своя приятелка.

Вицепремиерът определи още Марешки като патеричка на ГЕРБ, която винаги се появявала, когато Патриотите не искат да подкрепят дадена идея. „Явно му е детската мечта да влезе в правителството“, посочи Каракачанов.

Каракачанов отново защити изменения закон за приватизацията, на който държавният глава наложи вето, като обясни, че ако се прочете внимателно, щяло да се види, че той не е с обратно действие. За напрежението в „Обединени патриоти“ той обясни, че се натрупало заради много ангажименти покрай европредседателството, когато не се събирала коалицията. Според него не премиерът е помирил различията, а той лично винаги смятал, че на избори отделните части на „Патриотите“ трябва да се явяват заедно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране