13.09.2023 | 22:16
Кирил Петков е инфантил, превръзка тънка, закачена на крачола на баща му
Татьо му казва какво да се случва - от сглобки до магистрали, заяви Тошко Йорданов

Ясно ми е, че тази сглобка, тези, които реално имат правителство, са маша. Маша най-вероятно на господин Пеевски, който нарежда тука на Кирил Петков какво да прави в зала и ние сме го видели всички.

Това заяви от трибуната на парламента Тошко Йорданов от ИТН.

„Както така е ясно, че господин Кирил Петков, който се води председател на тази група, не е нищо повече от превръзка тънка, закачена на крачола на баща му, защото баща му води всички разговори – и по манастири, и по неманастири“, заяви още той и допълни:

„Имам всичкото право да съм възмутен от лицемерието на една политическа партия, т.е. коалиция, която е в сглобка с ДПС“.

Известният с цветущия си език депутат заяви още:

„Кирил Петков е проформа председател, тъй като татьо му казва какво да се случва, кога да се случва – от сглобки до магистрали. Присъствал съм за магистралите лично. Татьо му идваше в Министерски съвет да стои горе и да дава съвети и тези, които бяха министри, го знаят прекрасно“.

Председателстващата Росица Кирилова му направи забележка за използване на обидни думи, а той й отговори:

„Съжалявам, че 40 и не знам колко годишен мъж е (не е обидна дума) инфантил като поведение, защото то е такова медицинска название и ми направете забележка, защото шофьорът Настимир се обажда от място, накажете го и него, защото се обажда от място“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране