16.06.2015 | 0:03
Клиент на дискотека нападна охраната с моторна резачка
Случката се разиграла около 3 часа след полунощ в Сунгурларе, когато повечето от клиентите вече били порядъчно пийнали

300 часа безвъзмезден труд в полза на обществото ще трябва да положи 37-годишен мъж от Сунгурларе за брутална хулиганска проява, извършена в Златарица, пише 24 часа.

Н.Х. бе задържан на 24 май, след получен сигнал, че е влетял с работеща моторна резачка в дискотека в града. Случката се разиграла около 3 часа след полунощ, когато повечето от клиентите вече били порядъчно пийнали.

Страстите се разгорещили и се стигнало до пререкания между две компании. Н. Х., който бил във видимо нетрезво състояние, взел особено активно участие в скандала. Охраната на заведението го изхвърлила навън. Силно раздразнен, мъжът се прибрал до обитавания от него имот, грабнал моторен трион и се върнал в заведението.

Охраната не посмяла да го спре и Н. Х. направил опит демонстративно да среже една от масите и инвентар по бара. Въпреки че не ги унищожил напълно, нанесъл щети по масата и една от бетонните колони. За щастие не посегнал на персонала и присъстващите клиенти, които се разбягали ужасени. След като вилнял няколко минути, Н. Х си тръгнал.

След подадения сигнал в полицията, мъжът бил издирен и задържан. Признал се за виновен и поискал споразумение с прокуратурата. Районният съд в Елена Съдът му определил наказание от 2 години пробация с 300 часа поправителен труд. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране