09.12.2015 | 0:01
Колтуклиева и Ваня Червенкова размятаха задници по трика
Двете самоотвержено разтресоха телеса в Биг Брадър

Доскорошните врагини ” Соня Колтуклиева и Ваня Червенкова се наложи да станат съюзници в комично представление – състезание по мятане на задници. Двете възпълнички  на над  средна възраст трябваше да изпълнят танца „туърк”, който е предимно въртене на дупе и се прочу  покрай скандалната изпълнителка  Майли Сайръс.

Колтуклиева получи в изповедалнята от Големия брат екип за йога – клин и трико, и задачата да танцува туърк. Червенкова доста се колеба, но реши, че не може да я остави сама да бере срам и ще се включи в излагацията и тя.

Цели шест часа те съсредоточено разучаваха танца и излязоха по трика  пред съквартирантите. Биг Брадър, обаче, ги накара да се обърнат с гръб, „защото дупето е най-съществената част от танца”. Ваня Джаферович, Борислав и Деси Слава се забавляваха искрено на техен… гръб, или по-точно дупе.

Гледката на мятащите се в залас и задъхани от зор дами беше покъртителна. Колтуклиева се опита да си помогне с някои йога движения, но въпреки това изпълнението не стана по-добро. „Биг Брадър смята, че и двете се справихте феноменално. Танцът ви ще остане в историята на предаването”, каза гласът зад кадър, който също звучеше доста развеселено. И танцът наистина ще остане в архивите. Такава гледка просто не е за изпускане.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране