14.07.2022 | 19:35
Краката на Деса Атанасова пратиха гвардеец в несвяст
Младежът се свлече точно в момента, в който депутатката и колегата ѝ Томислав Дончев влизаха в президентството

Дребен, но драматичен инцидент предизвика появата на острието на ГЕРБ Десислава Атанасова в Президентството тази сутрин при връчването на мандата на втората по големина парламентарна сила. При влизането на шармантната дама на „Донкуков“ 2 един от почетните гвардейци на входа за кратко загуби съзнание, разказва Лупа.бг.

Младежът, изпънат пред входа, тръгна да се свлича точно в момента, в който Атанасова и колегата й Томислав Дончев, влизаха в сградата. Колеги веднага му оказаха помощ да се задържи на крака, а случката остана незабелязана от повечето обективи.

Зевзеци веднага решиха, че причината за припадъка на момчето е в предизвикателната пола, която дребничката юристка беше избрала за срещата с държавния глава. Дрехата разкриваше твърде нескромно изящните прасци на 43-годишната дама, така че гледката може да е завъртяла главата на гвардееца.

За щастие по-рано днес родните гвардейци се представиха брилянтно и поведоха парада на „Шанз Елизе“ по случай националния празник на Франция.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Краката на Деса Атанасова пратиха гвардеец в несвяст’.Според мен,момчето е припаднало от ужас,като е видяло джоланите на смрадливата деса.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране