29.12.2017 | 0:04
Красавица се напи, излезе с милионер на първа среща, а след това направи погром в дома му
Пияната блондинка унищожила картини за половин милион

Милионер от Тексас се оказва в доста неприятна ситуация след не особено успешна първа среща. По думите му, неговата дама е унищожила произведения на изкуството на обща стойност над 500 000 щатски долара. Линди Лу Лейман, съдебна репортерка от Далас, била поканена в имението на милионера и колекционер Тони Бъзбии.

След известно количество алкохол обаче, 29-годишната дама започнала да се държи грубо. Кавалерът й два пъти й извикал такси, в което обаче тя отказала да се качи и започнала да руши имението му. Линди свалила три картини от стената и ги заляла с алкохол, след което замерила Тони с две абстрактни скулптури.

Оказало се, че картините са оригинали на Анди Уорхол на стойност над половин милион долара, а скулптурите е оценена на 20 000 долара всяка. След като темпераментната разрушителка на съвременното изкуство била укротена и арестувана, е пусната под гаранция на стойност 30 000 долара.

В момента към нея са повдигнати обвинения за унищожаване на ценни произведения. Милионерът колекционер е бил потърсен за коментар от медиите в Щатите, но е отказал коментар.  Към момента статусът му в социалните мрежи продължава да е „сингъл“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране