20.07.2015 | 0:02
Кръстиха на Джизъса класация за тъпота
Благо се разсърди на медиите, питали го само за Колизеума

Медиите в Русия не спират да се подиграват с Благой Георгиев заради проявата му в Колизеума. 33-годишният халф бе задържан от полицията в Италия, след като опита да напише с монета инициалите си върху стените. Вчера руски сайт направи класация за най-тъпите туристически постъпки по света, която озаглави „Благо, ти не си сам”.

Изцепката на българина не фигурира сред избраните случки, където попадат кражба на пингвин от зоологическа градина в Австралия или пък арестът на 15-годишен китаец, изписал името си на стената на храм на Аменхотеп ІІІ в Египет.

И без класацията обаче Благой Георгиев се разсърди на медиите, че го тормозили само за Колизеума. Преди ден футболистът изгледа от трибуните загубата на съотборниците си от „Рубин” с 0:1 от ЦСКА (Москва) на старта на руското първенство. След срещата медиите го причакаха и започнаха да го разпитват за случката в Италия. Халфът обаче се разсърди и отказа да говори по тази тема.

„Контузен съм, затова не играх в двубоя с ЦСКА. Вероятно ще пропусна и следващата среща, докато се излекувам напълно. В третия кръг пък гостуваме на „Амкар”, а нямам право да играя срещу тях. Такива са условията по договора за моя трансфер в „Рубин”, каза единствено Георгиев.

В живото предаване на мача ЦСКА – „Рубин” журналистите от “Газета.ру” пък наблегнаха на това защо българинът не е бил до отбора си независимо че е контузен.  В същото време изданието на Ботуша “Ил Месаджеро” публикува предполагаемото твърдение на Благой пред карабинерите. “Видях, че има и други надписи, и затова си помислих, че може”, заявил Джизъса при задържането. По-рано през деня Георгиев публикува в Инстаграм своя снимка, която да покаже, че вече се е прибрал в Москва.  Феновете на „Рубин” обаче веднага започнаха да го разпитват за скандала на Колизеума, което накара футболиста да изтрие фотоса.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране