12.06.2015 | 0:05
Кукоч намести ЦСКА и секса в едно
“А” група без ЦСКА е като да правиш секс без жена, пише футболистът
Хърватският футболист на ЦСКА Тончи Кукоч написа поредния бисер в социалната мрежа Фейсбук. На личната си страница бранителят цъфна: “А” група без ЦСКА е като да правиш секс без жена”.
Повод за написаното от Кукоч стана случващото се на “Армията” в последните месеци и вероятността клубът да не бъде в елита. Само преди няколко дни Кукоч заплаши, че си тръгва от ЦСКА заради финансовите проблеми.Междувременно на “Бъл­гарска армия” кипи усилен труд и юристите на Гриша Ганчев, Васил Божков и БФС търсят вратичка за реализирането на проекта “Литекс – ЦСКА”.
Както е известно, държавата даде благословията си за оцеляването на “червените” чрез вземане лиценза на ловешкия клуб. От БФС обаче поне засега не могат да потвърдят това, тъй като съществували пречки в правилника за статута на футболните клубове.
“Имайте търпение, работи се усилено по осъществяването на плана. На този етап можем да заявим, че няма категорична забрана за трансформирането на “Ли­­текс” в ЦСКА. Могат да се намерят и ще се намерят пролуки, с които обаче няма да бъде нарушен законът”, цитира Блиц източници от двата щаба.
Оттам обаче признаха, че има вариант заради предстоящата трансформация новият клуб да пропусне участието си в евротурнирите през новия сезон. “Литекс” вече е заявил име, официален екип и терен за Европа. Крайният срок на заявката е изтекъл на 2 юни и след него промените са невъзможни. Което означава, че през тази година ловчанлии не могат да играят в Европа под името ЦСКА, да сменят фланелките си с червени и да преместят двубоите си в София. “По-важното е ЦСКА да го има в “А” група”, категорични са от двата лагера.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране