07.09.2015 | 0:02
Кулезич отива в „Евроком“
Влюбената в ББ водеща вече снима пилотен брой

Публицистиката на Люба Кулезич намери нов пристан. След като в разгара на лятото стана ясно, че от есенния сезон предаването й „На светло“, което вървеше по Нова телевизия всяка събота и неделя сутринта, пада, пиперливата журналистка се е отправила към нов ефир.

Само преди дни тя е подписала договор с кабеларката „Евроком“, базирана в Пловдив, но със студиа и в София. Кулезич водила преговори няколко седмици, докато оформила исканията си и приела условията на собствениците от телевизията. До свалянето на Кулезич от ефира на Нова телевизия се стигна, след като от канала взеха решение всичките им публицистични предавания да бъдат вътрешни продукции, което потопи и кораба на Сашо Диков.

По информация на „Всеки ден“, който се издава от съдружника й Мартин Радославов, Кулезич е успяла да се пребори отново да бъде продуцирана от себе си – т.е. от фирмата, която е еднолична нейна собственост, „Дом продакшънс“.

„Евроком“ е собственост на кабелния доставчик „Близу“ на шведа Ларс Рундгрен, но продължава да се управлява от пловдивската „Верея медия“.

В последните дни из телевизионните среди се говореше, че Люба е получила оферта и от новия канал „БиТ“, който създават Нери Терзиева и ексзвездата на Си Ен Ен Ралица Василева, но Кулезич е отклонила офертата. Упорито се твърди, че със стартирането на канала там отново ще изгрее Диков с ново предаване. А „На светло“ вече нямало да се казва така, защото Кулезич е предложила ново име. В момента журналистката подготвя пилотния си брой.

Изборът на Люба Кулезич озадачи част от тв гилдията, защото, както запознати припомнят, водещата води преговори с Би Ти Ви още миналата година, когато усети първите сигнали от ръководството на Нова тв за смяна на политиката. Освен това тя категорично отказа да се види с доскорошните си шефове, които предложиха и на нея, и на Диков да станат част от вътрешната програма на медията. За разлика от нея, Сашо поне си взе солидното обезщетение, коментират в телевизията.

6 коментара

  1. AndreJeoms каза:

    Если Вы действительно заинтересованы в заработке в интернете, лишь начните зарабатывать. ohtageito.ru заработок криптовалюты как заработать много.

  2. HuciituroDeele каза:

  3. AvitoRu1Er каза:

    Пополение баланса Авито (Avito) за 50% | Телеграмм @a1garant

    Здравствуйте, дорогие друзья!

    Готовы предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, совершенно новые). Если Вам необходимы определенные балансы – пишите, будем решать. Потратить можно на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

    Аккаунты не Брут. Живут долго.

    Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: 50% от баланса на аккаунте.
    Если нужен залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
    Для постоянных заказчиков гибкая система бонусов и скидок!

    Гарантия:

    И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как – Постоплата!!! Вперед денег не просим…

    Рады сотрудничеству!

    Заливы на балансы Авито
    ________

    авито бумажные деньги россии
    авито номер телефона на другом аккаунте
    авито залить фундамент
    мой номер на авито привязан к чужому аккаунту
    купить готовый авито аккаунт

  4. Steklobanki-Mom каза:

    Банки и крышки оптом в Твери
    – Оптовая база стеклобанок в Твери

    Promo Code: ABYRVALG251295

  5. Steklobanki-Mom каза:

    Стеклянные банки оптом в Твери
    – Стеклобанки оптом

    Promo Code: ABYRVALG251295

  6. aterr#87 каза:

    Изготовлениесветодиодных электронных табло, бегущих строк, табло для АЗС

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране