18.01.2016 | 0:01
Лъчо Танев готов да опрости 100 000 евро на ЦСКА
Прекалено се наслушах колко добри хора има, как искат да помогнат на ЦСКА най-различни доброжелатели, заяви той

Лъчо Танев е готов да опрости 100 000 евро на ЦСКА. Футболният мениджър разкри, че „армейците“ му дължат тези пари, след като е работил с клуба от „Българска армия“. В името на любимия си тим обаче той е готов да не си ги търси.

„Не искам да говоря за тези неща, не искам да парадирам. Прекалено се наслушах колко добри хора има, как искат да помогнат на ЦСКА най-различни доброжелатели. И преди съм помагал, не е първият случай, в който съм правил компромиси с ЦСКА и не само с този клуб. Аз съм компромисен човек до момента, в който не видя, че прекаляват.

Освен слабата работа и управление на клуба са също и компромисите, които дълги години са правени с ЦСКА от БФС и държавата. Със сигурност Футболният съюз го е правил с добри намерения, но в крайна сметка се оказа, че се натрупаха много задължения, които докараха ЦСКА до фалит. Имало е много спекулации вътре в клуба.

Хора, които работят в клуба, гледайки какво са подписвали, за мен са търсели лична изгода в трансфери, в договори. Не може един посредник да претендира за 500 000 лв., за 800 000… Лео Меси ли е продал от ЦСКА в друг клуб? Това са нереални неща. Във футбола, когато видиш една комисиона повече от 10%, даже в повечето случаи е между 5% и 7%. Това са сериозните клубове със сериозните комисиони, които плащат на посредници, на агенти на играчи. Всичко останало намирисва, но то много неща миришат“, каза Танев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране