21.11.2015 | 0:01
Лепнаха на Евгени Минчев прякор Генчо от Пазарджик
Той си го върна на Соня Култуклиева, наричайки я грозна несъразмерна уста, която прилича на криво чекмедже

ВИП Брадър приличаше на санаториум за нежни девици на фона на „Ол старс“. За четири дни участниците в Ол старс станаха на циганско кълбо от скандали и обиди.

Заради факта, че Евгени Минчев се обърна към Соня Култуклиева с интимното „Сонче“, тя веднага го нарече Генчо от Пазарджик и дарителски дилър.   Той ще ми говори за благотворителност! Събира разни хора, които си плащат за купони. Отделя една сумичка и я дарява. Какъв благодетел е това? Дилър!

Каква жена е тази жена Соня? Една недоказана журналистка с ужасна уста. Кой й е направил тази уста, не ми е ясно. Не се затваря, голяма и крива. Ужасно! – каза пък лордът. Какво ми се прави тоя на лорд, а обикновен ватман, ухапа го Соня. И сто тоалета да си донесеш, селянка ще си останеш – подаде й го Минчев.

Ваня Джеферович и Борислав пък се скараха кой е по-умен. Йоана ревна, защото беше наречена недоказана певица. Ваня Червенкова пък обясни, че ще крещи колкото си иска и който иска да я слуша, да стои далеч, защото такива й били децибелите. Всичко това прилича на селска седянка, но хората обичат сеир и гледа как известните съскат като змии, а мъжете са готови да се сбият всеки момент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране