06.03.2016 | 0:01
„Левски“ пак се провали, на Гонзо му е крив теренът
"Лудогорец" обърна мача в Благоевград и увеличи аванса си на върха

„Левски” не успя да победи във втори пореден мач и изостана на 12 т. от шампиона „Лудогорец” в битката за титлата.

След като преди три дни направиха домакинско 0:0 с последния в класирането – „Монтана”, днес „сините” завършиха 1:1 в Пловдив с местния „Локомотив”. Интересен факт е, че и двата отбора са водени от бивши наставници на „Левски” – Емил Велев е треньор на „Монтана”, а днешният двубой бе дебют на Илиан Илиев начело на „Локо” (Пд). Първият гол на Ванчо Траянов този сезон изведе домакините от Пловдив напред в 17-ата минута, а в 54-ата новопривлеченият нападател на „сините” Венцислав Христов изравни.

Спортният директор на „Левски” Георги Иванов-Гонзо изрази бурно недоволство от условията на терена, вместо да потърси вина в своя отбор.  „Не победихме защото изпуснахме ситуации. Освен това, на тази нива и с тази плажна топка, футбол не можем да играем. Каквото и да си говорим, за да играеш добър футбол, трябва да имаш предпоставки за такъв с добър терен и топка, но това нещо го няма на стадион „Локомотив“. За каква Висша лига говорим изобщо. Висша лига „Монтана”, „Черно море” и „Локо” (Пд) да си направят“, коментира юношата на „Локомотив” (Пд). Гонзо добави, че няма никакво напрежение около треньора Стойчо Стоев, който трябвало да е спокоен за поста си.

Същевременно „Лудогорец” победи в Благоевград на „Пирин” с 3:1, след като губеше с 0:1 до 45-ата минута, и направи аванса си внушителен. Тимът от Разград има 48 т. след този двубой, „Левски” е с 36, а с по 35 са „Славия” и „Берое”.

1 коментар

  1. Димов каза:

    Гонзо, е един посредствен индивид,във всяко отношение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране