Най-добрият играч на Левски Давиде Мариани вече е трансфериран в тима от Обединените Арабски Емирства – Ал Насър. Поне това твърди специализираният сайт „transfermarket“.

Според тях Давиде Мариани вече е играч на въпросния тим, а Левски прибира 1,5 милиона евро.

Ако се стигне до трансфер в този тим, то Мариани ще играе рамо до рамо с бившия испански национал Алваро Негредо.

Звездата на Левски на практика е получил оферта, на която е нямало как да откаже от арабския Ал Насър. Според изданието sport.ch, предложението към него е включвало месечно възнаграждение, което е „в пъти по-голямо“ от това, което получава на „Герена“.

Даже швейцарците твърдят, че плеймейкърът ще бъде „позлатен“, защото има и други специфични бонуси, които ще направят комфорта му в новия отбор още по-голям. Очаква се сделката да бъде обявена съвсем скоро и от двете страни.

Изданието потвърждава и трансферната сума за Левски – 1,5 млн. евро, което си е изгодна сделка за играч на 28 години. Той изигра най-силните си мачове на „Герена“ изобщо от началото на кариерата, като за 43 двубоя във всички турнири отбеляза 15 гола и добави 10 асистенции.

От състава на „сините“ в момента на неговата позиция може да се подвизава новото попълнение Франко Мазурек. Аржентинецът така и не можа да разкрие потенциала си през кампанията до момента, защото Мариани е в невероятна форма.