28.04.2018 | 0:01
Лора Крумова пълнее от стрес
Водещата едва се побира в широки анцузи на разходка със сина си

Лора Крумова е започнала поредна неравна борба с излишните килограми, видяха фотографите на „Ретро“.

Причината за рязкото напълняване през последните месеци е огромният стрес, на който е подложена водещата на Нова телевизия. Нейни колеги разкриват, че Крумова била притеснена за мястото си пред камерата, защото не знаела дали ще успее да запази работата си.

„Най-близката ѝ приятелка Галя Щърбева никаква я няма. Дават ѝ да прави по едно-две интервюта в месеца, но това не е достатъчно и почти не взима пари. Лора вижда, че нещата се променят, търсят се нови лица, хора, които не са омръзнали на зрителите, и се притеснява, че скоро може да остане без работа.
Освен това къде ще я вземат, в Би Ти Ви не може да се върне, по другите медии също няма да я искат, особено след онзи скандал за парите от „Америка за България”, коментират нени колеги от Нова телевизия.

След като предаването ѝ „Комбина“ бе свалено от екран поради изключително нисък рейтинг, Галя Щърбева бе изпратена в ъгъла, а Крумова се задоволи да води сутрешния блок в събота, и то не сама. На Лора се дават по-лежерните интервюта и стои далеч от политиката.

„Съвсем скоро може и нея да пратят с „лайфстайл“ предаване, както стана с Ани Цолова. Нали виждате тя какво прави, някой да знае нещо за нея, някой да си спомня с хубаво за кариерата ѝ, само скандали“, продължават запознати.

Лора Крумова била притеснена, че може да последва съдбата на своите колежки и започнала да пълнее прогресивно. След раждането на сина си Явор водещата си даде кратка почивка и след като се върна на екран, опита да влезе във форма. Тя прибягна до здравословно хранене и диети, които дадоха резултат, но напрегнатата обстановка през последната година започва да дават отражение. Крумова започвала да се замисля дали сама да не се откаже, първо, защото нямала достатъчно време за детето си и се притеснявала, че този стрес ѝ влияе много зле.

„В такива случаи е по-добре човек сам да се откаже и да намери пътя си, където е щастлив и спокоен. А не като Ани, да стои до последно на екран въпреки всички скандали и после да не може да си покаже носа навън“, шушукат колеги на Лора от Нова телевизия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране