14.05.2023 | 19:57
Лора Крумова попиля Росен Плевнелиев!
Съпругът на синоптичката нападна Лена Бориславова обяви Мария Габриел за новият премиер на България

Тв водещата Лора Крумова постави на кръстосан огън Росен Плевнелиев. Президентът (2012 – 2017) коментира в предаването на журналистката „На фокус“ по Нова Телевизия казусът около предсрочното освобождаване на главния прокурор Иван Гешев.

В ефир държавният глава похвали кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел особено с предварителната й заявка, че ако стане министър-председател ще поиска „главата“ на ръководителя на държавното обвинение. Тази позиция Плевнелиев обясни като мост към останалите партии.

В същото време съпругът на синоптичката Деси Банова, приела неговата фамилия след брака, нападна Лена Бориславова, която малко след „атентата“ срещу Гешев се усъмни в неговата автентичност. За реакцията й Плевнелиев каза, че „популизъм“.

„Значи за Лена Бориславова е популизъм, а за Мария Габриел е мост към партиите? Това е двоен аршин“, отсече Лора Крумова, а Росен Плевнелиев опита да се измъкне от неловката ситуация, повтаряйки тезите си.

„Не, не са. Коментираме действието на Лена, че има по институциите данни за атентат, а тя излиза и казва, че някакви хора си правят инсценировки. Нека да изчакаме“, апелира Плевнелиев.

Той смята, че Гешев трябва да си отиде, но по законен начин.

Плевнелиев гостува на Крумова навръх 59-ия му рожден ден.

 

2 коментара

  1. Гого каза:

    Нещо бъркаш.При генерала беше Бенатова.А Лора вчера беше сгазена от“Трактора“.

  2. Пешо каза:

    Крумова с празния горен етаж я помня какви ги дрънкане на Генерала за ковида. Интересно кой мазохист я държи в нова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране