07.02.2022 | 21:17
Лудогорец разби Спартак Варна
Националът Спас Делев наниза първите два гола за Лудогорец

Лидерът в efbet Лига Лудогорец разби лидера във Втора дивизия Спартак Варна с 4:0 в контрола, играна на базата „Гнездо на орли“ в Разград. Националът Спас Делев наниза първите два гола за Лудогорец, точни бяха още Каули и Кирил Десподов.

По- рано през деня шампионите представиха две от новите си попълнения – бразилското крило Рик Джонатан и хърватският вратар Симон Слуга.

Спас Делев откри още в 4-ата минута, след като получи отличен пас от Игор Пластун

Първият удар на сметката на „соколите“ дойде след четвърт час игра и бе дело на Виктор Митев, но Серджио Падт не срещна трудности и спаси. В 23-ата минута Лудогорец удвои отново чрез Делев. След отлична атака на „орлите“ , топката попадна в новото им бразилско попълнение и той с прецизно подаване намери бързака от с. Ключ, който насочи топката в мрежата за 2:0. Резултатът стана класически в 33-ата минута след нова много добра атака на домакините. Доминик Янков асистира за Каули Оливейра, който с удар от въздуха не остави шансове на вратаря на гостите Славов.

През втората част дойде време и на Кирил Десподов (67) да се разпише за 4:0. Той преодоля съпротивата на двама бранители и с мощен шут не остави шансове на вратаря на Спартак.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране