14.03.2016 | 0:01
Лудогорец с девета поредна победа
В Разград головете вкараха Джонатан Кафу (37), Вандерсон (44) и Козмин Моци (64-д), а почетно за "белите" се разписа Донел Муканза (75)

Лудогорец продължава без грешка към петата си поредна титла, след като сломи гостуващия Славия с 3:1. В Разград головете вкараха Джонатан Кафу (37), Вандерсон (44) и Козмин Моци (64-д), а почетно за „белите“ се разписа Донел Муканза (75).

За „Орлите“ това бе 9-а поредна победа, с която те прекъснаха серията от 4 поредни мача на столичани без загуба. Срещата бе изгледана от заместник-председателя на съдийската комисия на УЕФА Марк Бата, който бе на посещение у нас. Този мач можеше да има и друг развой, но при 0:0 Борислав Балджийски (7) тресна гредата, а при контраатака Сердер Сердеров изведе Балджийски (30), който стреля във вратаря Владислав Стоянов. Бразилецът Кафу пък вкара първия гол във вратата на „белите“ от 625 минути.

„Влязохме разсеяни и Славия имаше някои ситуации в началото. Вкарахме два гола и отборът се успокои. В атака имаме добри футболисти и разчитаме освен на колективна игра и на индивидуална класа. Когато печелим поредица от мачове, футболистите влизат рутинно и не усещат силата на противника, докато не излязат на терена. Това е проблем, който трябва да разрешим. С Марселиньо ще има разлика в играта на националния отбор. Ще се сработи бързо с останалите“, обяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

„Всички видяха разликата в класите, особено при разиграването на топката. Получи се интересен и любопитен мач. Пропуснахме шансовете си още през първото полувреме. Класата на двата отбора е различна. Доволен съм от играта в защита. Допуснахме грешки може би защото атакувахме много. Лудогорец е по-добър отбор не само от Славия, но и от повечето български клубове“, призна руският треньор на Славия Александър Тарханов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране