13.10.2015 | 0:01
Луна покани Бойко на баница в Къщата
"Къде ще ме търсите в Австралия... елате ни на гости", обърна се фолк певицата към премиера

След като фолкфурията Луна предложи брак на Бойко Борисов от ефира на “ВИП Брадър”, тя направи и второ изявление. Този път певицата директно покани премиера на гости в Къщата на риалити шоуто, като обеща лично да приготви баница за него.

“Наистина останах много приятно изненадана от обаждането на нашия премиер и понеже както казва българската поговорка – “Желязото се кове, докато е горещо”, наистина не искам да бавя нещата, за да не се налага след това да идвате в Австралия… Къде ще ме търсите там?! Затова директно искам да ви отправя покана да дойде тук да ни посетите”, апелира Луна към Бойко.

“Баницата я има от мен, съквартирантите ще изчистят и излъскат всичко. Няма да чуете гък, няма да има скандал, всичко ще бъде мирно и тихо. Само премиера да дойде да ни посети! Първо да си поговорим на четири очи, а може и после”, заяви смело изпълнителката, която вече в Къщата всички наричат г-жа Борисова. За финал Луна благодари на продуцентите от “ВИП Брадър” за оказаното съдействие и наивно ги подкани да проверят, кога Бойко вече ще си е на българска територия, за да планира в графика си гостуването в Къщата. “Подготвила съм още няколко песни за Бойко!”, отбеляза също така блондинката.

По всичко личи, че изпълнителката на “Тук-там” е жестоко във филма, че Бойко Борисов и обръща внимание. “Каквото е писано, не можем да избягаме от него. Ако ще става революция. Мирна тиха революция. Всичко е любов. Аз се ошашавих. Аз не очаквах, че той ще се обади. Сега съм влюбена, ти ми говориш за странични неща”, заяви пред Кичка Бодурова Луна. Останалите съквартиранти не могат да повярват, че фолкаджийката се е хванала на инсинуацията с имитатора на Борисов – Ненчо Балабанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране