16.01.2024 | 10:52
(М)истерия със „смъртта“ на Путин, преместили го в нов хладилник и нямало да възкръсне
Проф. Валерий Соловей разкри, че докато Дмитрий Патрушев не седне в президентското кресло, няма да се обяви че руският президент е починал
Флагман

Владимир Путин отдавна не е жив, но властите в Кремъл ще обявят, че е починал едва след изборите или в последните месеци на годината, когато двойникът на руския президент обяви оставка, а Дмитрий Патрушев поеме овакантения пост. Това обяви в интервю с украинския блогър Дмитрий Гордон руският политически анализатор проф. Валерий Соловей.

Водещият обяви, че 5 млн. зрители са гледали предишното интервю с проф. Соловей, в което той казва, че Путин не е жив и тялото му е в хладилник. „Изяснява се обаче, че е жив. В хладилник ли е, или си е здрав?“, попита Гордон.

„През декември го преместиха в нов хладилник, предназначен за съхраняване на тела. Това е единствената промяна. Нито на третия, нито на деветия, нито на 40-ия ден той ще възкръсне. Шансове за това няма“, уверява гостът.

Обявяването на смъртта на Путин зависи от ситуацията и от това как ще се държи двойникът му Евгений Василевич от Беларус. Той е дърводелец и е служил в морската пехота в Крим“, добавя руският професор.

„Вече около 3-4 години Василевич служи като двойник на Путин. Беларуските разследващи журналисти може да се поразровят. Има какво да намерят“, добавя той.

„След изборите в Русия ще бъде назначено ново правителство, което ще бъде съставено от Дмитрий Патрушев. До края на годината Путин ще обяви, че подава оставка и тогава премиерът ще заеме неговата длъжност като президент. Това е постигнато след разговори в руското политбюро, но да обещаеш, не значи да се ожениш“, шегува се професорът.

„Ако изборите не минат благополучно, никой не знае как ще се развие ситуацията. Може да се изясни, че сърцето на Путин не е издържало и да го погребат. Това обаче няма значение“, каза още той.

Руският военен анализатор Борис Рожин вчера публикува в своя телеграм канал снимка на Дмитрий Гордон с неговия гост с лаконичен коментар – това са украинските „интелектуалци“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране