02.02.2024 | 11:01
Мальовица очаква влюбени сърца на 14 февруари
Зарадвайте любимия си човек с романтична почивка само на час разстояние от столицата

Празникът на всички влюбени наближава, наред с всички традиционни подаръци като букет червени рози, плюшени играчки, бонбони, бижута или воденвечеря в скъп ресторант, голяма част от влюбените предприемат кратки пътувания и да отделят време за себe си, далеч от суматохата.

Тази година празникът се пада в делничен ден и мнозина от празнуващите търсят по-близките дестинации. Ако сте от София или Пловдив може да заведете любимия си човек в курортен комплекс Мальовица. В него са обявили специални цени за празника на влюбените.

Само на час и половина от столицата или на два от Пловдив ще откриете едно настина райско кътче с два реновирани хотела „Мальовица” и „Алпинист” и прекрасни условия за ски или разходки сред зимната красота на Рила. Освен с обширни стаи в които има всичко от плосък телевизор до безплатен Wi Fi и всевъзможни принадлежности в хотел „Мальовица” има и спа център и релакс зона, които ще помогнат за вашето романтично изживяване.

Ресторантът предлага богата европейска и българска кухня, голям набор от български и италиански вина и други напитки. Но разбира се, най-важна е удивителната гледка. Хранейки се можете да гледате огромната панорама на покорителя на небето връх Мальовица. Същия планински гигант може да наблюдавате и почивайки в джакузи, което е рядко съчетание на удоволствие за сетивата. Чаша горещ шоколад сутрин, чаша подбрано вино вечер, несравнимата природа на свещената Рила и любим човек до вас с когото да споделите момента , както се пее в една популярна песен „ какво повече му трябва на човека..”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране