05.08.2016 | 11:42
Манолова публикува “гнусния” СМС до Стефан Данаилов
„Спрете да ме заливате с помия. Никога не съм си и помисляла да бъда паралелен кандидат на БСП. Ще приема всяко решение на ръководството“, е написала тя

Мая Манолова публикува смс-а, който е пратила на Стефан Данаилов, което той определи като „гнусно“. Данаилов беше възмутен от факта, че Манолова натиска ръководството на БСП на всяка цена на издигне кандидатурата ѝ за президент. Още преди да започне партийното допитване група в ИБ, в която стояли Юрий Асланов и Бриго Аспарухов, лансирали кандидатурата ѝ, опирайки се “народната любов” към Мая. Според Данаилов обаче, омбудсманът няма качества за президент.

Ето какво написа Мая Манолова във Фейсбук:

Това е пълният текст на смс-а, който изпратих на г-н Данаилов след като разбрах от медиите, че Изпълнителното бюро три часа е обсъждало как да ме спре да не се кандидатирам като паралелен кандидат на обединената левица.

„Спрете да ме заливате с помия. Никога не съм си и помисляла да бъда паралелен кандидат на БСП. Ще приема всяко решение на ръководството.” Не смятам, че този смс е „гнусен“, по-скоро такова е внушението, че искам да цепя БСП, пише Манолова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране