07.09.2017 | 17:14
Марешки поиска оставката на Борисов, обяви го за “политическа проститутка”
Само партия "Воля" ен участвала в политическата оргия

Заместник-председателят на парламента Веселин Марешки поиска оставката на премиера Бойко Борисов. Според лидера на партия “Воля” правителството не работи добре и трябва да си ходи.

По думите му всички партии в Народното събрание били част от “политическата проституция”, само неговата формация не участвала в “оргията”. Марешки обясни, че би подкрепил и дори инициирал вот на недоверие към кабинета.

Лидерът на “Воля” цитира изказване на Борисов, за което обаче не е сигурен дали е казано наистина. Премиерът казал, че ако на протеста на 11 септември се съберат 300 човека, ще подаде оставка.

“За всички е ясно, че на протеста който е обявен от будни български граждани със сигурност ще има. Ако той е казал, че ако има 300 човека ще си подаде оставката, няма нужда да чака за да ги види. Ще трябва да постъпи мъжко. Понеже той държи пред българския народ да го възприемат като мъжкар”, посочи Марешки.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков по-късно отговори, че новината за изказването на Борисов е фалшива. “Аз не съм чувал такива думи. Аз виждам някакви фалшиви сайтове, които разпространяват фалшиви новини през останалото време и сега разпространяват някаква новина за някакъв митичен протест. Според мен 300 души е абсурд да се съберат, но така или иначе и 300 души да дойдат не мисля, че това е основание да се подава оставка. Този дебат нито го водим, нито сме го водили”, поясни той.

2 коментара

  1. АНГЛОФИЛ С МАЯСИЛ каза:

    другаря БОЙКО Е ДЛЪЖЕН като агент БУДА- БОЙКО БУХАЛКОВ ЦЕЛУФКОВ , тия неговите пишман политици-вагабонти ,и неграмотните кметове шашмаджии и факири по селата да ги назначава след изпит по български ез. – „Епопея на забравените“ от дядо Вазов , и история – „Септемврийският преврат-1923г уж „въстание“ в България, и опита за Ционско-Коминтерновски преврат на световното жидо-банкерско котило през погледа на Гео милев и Антон Страшимиров – в поемата “Септември“ и романа „Хоро“ !
    Тогава да видим кой ще им фалшифицира протоколите на тия безродници- Израелско-Турски минетчии !

  2. АНГЛОФИЛ с ЦИРЕЙ на гъза каза:

    АГЕНТ БУДА разсипа МИКРОНА ОТ ЦАЛУФКИ- – – ЗАРАДИ НЯЯ ПАРИ , , ,евро-фондовете , , , В ОНАЯ БАНКА , , ,НА ЗАПЪД – ДЕТО СА ГУСПУДАРИТЕ, ДА ГО ЕБЪ В ГЛАДНИЯ ШОПСКИ ГЪС , И ИЗВИНЕНИЕ , , ЦИГАНСКО БАРОН – МУТРАГЕНЬО БУХАЛКОВ , А БЕ СМОТАНЯК– – КАКВО СТАНА СЪС ОНИЯ 300 000 ФАЛШИВО-ПОПЪЛНЕНИ БЮЛЕТИНИ ОТ КОСТЕНЕЦ , В КАШОНИТЕ ,ГОТОВИ И НАДПИСАНИ- ЗА БУРГАС , , ЗА БЛАГОЕВГРАД – -СЕГА ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ- -НЯКАКВИ ШАШМИ НА ГЕРБ – ЗА ЗАБАВА НА иКЛИТУРАта ?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране