12.09.2018 | 14:43
Маринела, Ветко, какви родители сте вие?
Потресаващо е, че една майка и един баща зарязаха сина си в ареста да опира пешкира вместо тях

Не знам дали Маринела и Ветко ще се окажат виновни по обвиненията на прокуратурата. В крайна сметка това ще реши съдът.  Всеки е невинен до доказване на противното.

Потресаващо е обаче, че една майка и един баща зарязаха сина си в ареста да опира пешкира вместо тях.  Докато те се пекат в баровското си имение на Ривиерата. И си играят на бегълци от закона. Какви сърца носят тези хора…
Кофти история.  Вчера малкият Вълчо дошъл в спецсъда със сестра си Александра. Медиите ще ги разкъсат, типично по лешоядски. И двамата плачат. А „татко“ и „мама“ се крият. Адвокатът им, един извечен „херой“ на мафиотския преход – Илиян Василев, обещал, че „скоро“ щели да се върнат, понеже били почтени бизнесмени.

Почтени – вятър.  Ще се върнат „скоро“, колкото се върна другият страхливец Цветан Василев. Който остави две-три клети счетоводителки на КТБ да търкат килиите вместо него.  Помиярско племе са българските новобогаташи. Оставят другите, лимонките и роднините, да плащат тяхната сметка.

Юридическата присъда за Арабаджиеви още не е произнесена, но моралната вече е издадена. От един друг съд.  Защото да си доблестен родител не значи просто да нафрашкаш гаража на сина си с поршета и да натъпчеш чекмеджетата му с милиони…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране