04.03.2021 | 12:48
Марков във възторг: Бойко, ти си старейшина! Джипката е символът на ЕНП
Потребители във "Фейсбук" скъсаха депутата от ГЕРБ от обиди и подигравки

Георги Марков отправи възторжени послания към Бойко Борисов. Депутатът от ГЕРБ нарече премиера старейшина в ЕНП – най-дълго управлявалият и с най-много победи.

Ето и какво точно написа Марков на профила си във фейсбук

“Бойко, честито! Вече си СТАРЕЙШИНA на ЕНП

Приятели,
Господ е с Бойко, затова построи толкова църкви.
Орбан, както вече предрекох, излезе от ЕНП. Меркел слиза от сцената на канцлер, а не отдавна и от партиен лидер. Нашият Бойко става СТАРЕЙШИНА на ЕНП. Най-дълго управлявалият и с най-много победи. ДЖИПКАТА свърши голяма работа. ДЖИПКАТА е вече символът на ЕНП.”

Много от коментарите под изблика на ексконституционния съдия обаче не бяха никак ласкави. “Никой не може да ти попречи да Го обичаш,”, написа иронично един от прочелите публикацията, като визира думите на поета Любомир Левчев към Тодор Живков навремето.

Други пък нарекоха Марков политически хамелеон, някои дори се усъмниха в психичното му здраве или в хакнат профил.

Естествено, появиха се и одобрили думите на Марков. “Браво, Жоро! Само напред!”, поощриха кандидат-депутата негови фенове.

Бившият конституционен съдия отново е в листите на ГЕРБ, въпреки че преди това се зарече, че вече няма да се кандидатира за депутат. После обаче обясни, че премиерът го помолил и той склонил.

Тогава Марков обясни, че ще направи Бойко Борисов шампион в ЕНП.

Партията на Бойко Борисов стана част от народната партия на Европа през 2008 в Мадрид. ГЕРБ стана петата дясно-центристка българска формация след СДС, Земеделски народен съюз, Демократическата партия и ДСБ.

1 коментар

  1. Иван каза:

    М-да, има по един топ-психо. Кой ли ще е той?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране