26.06.2015 | 0:07
Масови съкращения на „Герена”
16 човека ще бъдат съкратени

Масови съкращения се очаква да бъдат извършени в следващите дни в “Левски”. Това съобщи финансовият директор на клуба Константин Баждеков във връзка с обявените мерки за съблюдаване на строга финансова дисциплина и намаляване на разходите.

“16 човека ще бъдат съкратени”, каза Баждеков. „На четирима души ще променим договорите, ще им променим продължителността на работното време. На двама ще предложим граждански договори”, поясни финансовият експерт. Както е ясно, това е част от

плана на новите собственици – Александър Ангелов, Иво Тонев и Николай Иванов, които поеха управлението на клуба от адвокат Тодор Батков. И трите основни стъпки, които ще бъдат предприети, са свързани с финансовата дисциплина.

Междувременно председателят на тръст „Синя България” Васил Колев обяви, че синият тим е оцелял в тежките моменти благодарение на Георги Иванов-Гонзо.

“Последната година е пример как при най-лошите резултати е имало най-голям комфорт. Членове на тръста ни поставиха въпроса дали не трябва да потърсим отговорност. Ние обаче залагаме на демократичния принцип. Ако се създаде такава инициатива и има предложение, тогава ние ще пожелаем оставка. Ние обаче не сме чули никого да вика „оставка” на мачовете на “Левски”. Изглежда феновете на “Левски” не вярват, че вината е в спортно-техническия щаб. Но идеята на тръста не е да търси отговорност. Ако това е позиция на общността, тогава тръстът може да се намеси”, каза още Колев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране