01.08.2015 | 16:24
Мъж издъхна на събора на БСП
Възрастният социалист вероятно е починал от вълнение

На историческата поляна на връх Бузлуджа, където БСП провеждат традиционния си събор, почина възрастен социалист от град Златица.

Възрастният мъж почина днес по обяд. Беше повикана линейка. Най-вероятната причина за смъртта му е вълнението, че старият социалист е отново на историческата поляна. Паметта му бе почетена с едноминутно мълчание от съпартийците му.

През последните 25 години в различни лаборатории са създавани лъскави и напудрени проекти с единствената цел да убедят хората, че не са важни политиката и партиите, че да продаваш политика и прах за пране е едно и също и че няма значение ляво или дясно. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков на събора в Бузлуджа.

„Десетки хиляди сме тук, за да кажем от този връх, че има значение ляво или дясно, има 124 години значение“, подчерта той.

В речта си Миков отдели голямо внимание на левите ценности, като посочи, че и след 100 години работещите на минимална заплата ще трябва да осигуряват на децата си образование, а редовните платци на здравни вноски ще очакват да не доплащат в болницата.

„Страната трябва да вземе от онези, които избягват данъчното облагане, които са превърнали обществените поръчки и корупцията в начин на развитие“, категоричен бе председателят на БСП.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране