11.11.2015 | 0:01
Местан ни пробутва позицията на Турция спрямо Сирия
Европа е на грешен път, ако приеме милостинята на Анкара

„Ако ние зависим от интеграцията на Западните Балкани, то това никога няма да се случи. Те няма да се интегрират в близките 5-10 години. Ако ние казваме, че сигурността на България зависи от милостинята на Турция и от това как ще се разберат началниците по Сирия и че щяло да има сигурност, само когато приключи конфликтът в Сирия, ние ще бъдем на много грешен път“.

Това заяви пред БНР по повод изказването на Лютви Местан, че според ДПС бежанската криза може да се реши чрез разширяване на зоната за сигурност на ЕС, което означава и на разширяване на границите на самия Съюз, бившият главен секретар на МВР Бойко Ноев.

„Позицията на Местан не е случайна. Тя отразява позицията на Република Турция. Г-н Местан се опитва да ни пробута позицията на Турция“, каза още Ноев. Той беше категоричен, че е необходимо и увеличаване на подоходния данък. „Българското общество, особено по-заможната част от него, да даде своя данък за сигурността на страната, защото може скоро да няма страна България“, каза още Ноев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране