19.10.2015 | 11:52
Миа Сантова се разплака в ефир за нероденото си дете
Журналистката си спомни и тежката загуба на баща си

Миа Сантова не успя овладее емоциите си и се разплака пред телевизионните камери. Говорейки за починалия си баща в предаването на Би Ти Ви „Търси се“, сълзи започнаха да се стичат по лицето й. В началото журналистката успяваше да говори спокойно по темата и разказа как майка й тежко преживяла загубата, но след това милият спомен за татко й я връхлетя с пълна сила и тя се разплака. „Много ми липсва, страшно много. Няма човек, с който да си говоря, така както можех да го направя с него“, призна Сантова.

За втори път очите й се се навлажниха, когато половинката й разказа за момента, в който са загубили детето си. „Не й беше лесно. Много е чувствителна и изживява всичко вътре в себе си“, каза той. Този път обаче Миа успя да се сдържи, може би заради предизвикателството, който той й отправи – да направи едно силно хулиганско изсвирване. „Мъча се всячески да изтрия спомена“, споделия тя.

Миа Сантова разказа още, че в момента се намира в най-страхотния период от живота си. „Близо осем месеца бях на легло. Трябваше ми много търпение и сила, за да се справя с този период. Не бих казала, че бързам да се върна в телевизията. Имам нужда да бъда до дъщеря си Ида“, каза тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране