10.04.2024 | 12:14
Миската от „Барселонагейт“ вдига парти за дъщеря си Ема
Наследничката на Бойко Борисов навършва 12 години

Тайно парти след броени дни ще вдигне митичната миска от сагата „Барселонагейт“, пише „Ретро“.

Поводът Борислава Йовчева да събере близки и приятели е рожденият ден на нейната дъщеря Ема. Момиченцето, което е представител на зодиакалния знак Овен, ще навърши 12 години. Наследничката на миската е ученичка в шести клас. По последни данни някогашната носителка на титлата „Мис Бикини“ и щерка ѝ живеят в разкошен апартамент в съседна Турция, в Истанбул. Дали партито ще се проведе там или на родна земя, роднините пазят в абсолютна тайна.

Въпреки че всички от семейството на Борислава Йовчева не афишират личния си живот в социалните мрежи, те са сплотени помежду си и прекарват всички празници заедно. Миската е близка не само с родителите си, но и с по-големия си брат Станко, половинката му Руми, която е бивша гимнастичка, и техния малък син. Те отдавна живеят в София. В България са и чичо ѝ и жена му, с които ексмоделката също е в топли отношения. Тя дружи и с отбран кръг от приятелки, с които понякога пътешестват по женски.

Партито по случай рождения ден на Ема ще бъде лъскаво и изпипано, като се има предвид афинитетът на майка ѝ към скъпите придобивки. Докато Борислава и детето ѝ пребиваваха в имението в Барселона, имаше медийни публикации, че Ема е учила в едно от най-престижните училища там – „Ла Миранда“, където таксата за година е около 7 хиляди лева.

Не се знае дали някой помага на Йовчева в грижите около дъщеря ѝ към момента. Последната публично известна информация е, че тя се къпе в лукс в просторен апартамент в Истанбул. Докато пребиваваше в Испания, луксозното имение там тя и детето ѝ споделяха с нейните родители, но след гръмването на скандала „Барселонагейт“, в който бе замесено и името на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, те напуснаха незабавно имота. Към днешна дата той е продаден и вече има нови стопани, които са го опасали с камери за сигурност.

Миналата есен делото „Барселонагейт“ бе прекратено. През ноември 2023 г. обаче стана ясно, че прокуратурата е привикала на разпит Борислава Йовчева в София във връзка с разследване около закупуването на апартамент в Истанбул. Междувременно стана ясно, че баща ѝ Георги Йовчев, който пък имаше сериозни проблеми с НАП и бе със запорирани куп имоти заради неплатени данъци, е погасил дълга си в размер на 267 171 лева и възбраните му са свалени.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране