27.06.2015 | 0:05
Mоторист се размаза с 200 км
Тялото на младежа се търкаляло 70 метра, машината е открита на 156 метра от него

22-годишен мотоциклетист се преби жестоко, но оцеля като по чудо, след като катастрофира с 200 км/час на пътя за Златни пясъци, малко след разклона за Варненския свободен университет.

Инцидентът стана вчера, минути след 9 часа, съобщиха от полицията. Младият мъж загубил контрол над мощния мотор „Хонда“ и паднал на пътното платно. Тялото му се търкаляло 70 метра, а моторът му е открит на 156 метра от него. Машината е без сериозни видими поражения, за разлика от пострадалия си стопанин. Според очевидци младият мъж бил в критично състояние и не помръдвал.

„Kонтактен и в съзнание беше, но е останал да лежи с каска на главата на шосето и не е мърдал до пристигане на линейката. Нямал е правоспособност да кара мощен мотор“, уточниха по-късно от варненската полиция. Пътни полицаи, които бяха извикани на мястото на произшествието, твърдят, че катастрофата е била зверска, вероятно с над 200 км/час. Приятел на пострадалия пък твърдял пред тях, че той винаги е карал с над 100 км/час, въпреки че нямал книжка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране