28.05.2015 | 0:10
НАП отказа парите на Гигов
Данъчните са наложили запор на сметките на ЦСКА и Локо
Николай Гигов

„Локомотив” (Сф) съвсем я закъса с лиценза. След като окончателно изпуснаха този за Европа, сега „червено-черните” са на път да изтърват и българския, информира Блиц.

„Локомотив” дължи малко над 1 милион лева на НАП, а до вчера клубът трябваше да представи документ в Лицен-зионната комисия, че има договорка с Национал-ната агенция по приходите. Такъв обаче липсва, а днес или най-късно в петък от комисията ще обявят какво ще се случи както с „железничарите”, така и с ЦСКА.

Последните информации гласят, че и двата клуба ще са твърдо аут и от професионалния ни футбол.Шефът на „Локомотив” (Сф) Николай Гигов е направил опити да се споразумее с НАП. Той е заявил готовност да плати на ръка 200 000 лева на агенцията, а остатъкът да бъде разхвърлен на разсрочено изплащане.

От НАП обаче категорично са отказали такъв вариант, което означава, че до 27 май споразумение между двете страни не бе постигнато. Според информация на в. „Труд” пък НАП вече са наложили запор на сметките на ЦСКА и „Локо”, което означава, че именно те ще получат траншовете на двата клуба по тв правата. Ако клубът не получи лиценз за професионалния футбол, то Николай Гигов със сигурност ще се оттегли.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране