07.05.2016 | 0:01
Наско Месечков на интимен воаяж с тв репортер
Родни "богаташи" летят с нискотарифна компания до Дубай

Читател изпрати на редакционната ни поща любопитно писмо, в което споделя наблюденията си за пътуванията на нашите „ВИП“ персони до Дубай.

Ето какво споделя Иво Димитров:

Здравейте ПИК, живея в Дубай от години и винаги българите си личат от далеч. Ето на какво случайно попадение попаднах тук, засичайки тези мили момчета на една от улиците в Дубай.

Тази мила мъжка двойка Росен Цветков „топ“ репортер на БТВ и този мил танцьор Наско Месечков, който наляво и на дясно се опитва да се прикрие зад своята истинска сексуалност. И за двамата младежи е 100% ясно какви са, всъщност това няма значение толкова, кой с кого си ляга. Но за същинско прикритие са си взели две девойки. Е ок, но пък са били така добри сами да си публикуват воаяжа във Фейсбук.

Воаяжчето на двете мъжки гълъбчета е било съвсем наскоро около почивните великденски празници: Хотелчето им хич не е от най-евтините, а те пътуват с нискотарифна компания. Така де, и аз пътувам с тази компания, защото е удобно от София до Дубай и си изкарвам парите определено достойно.

Интересно ми стана, че аз се прибирах на 30 април за Дубай и ми стана много странно как български „богаташи“, представящи се за много богати в България, и те в моя самолет. Семейство Баневи. Баневица, Банев, три дечица – симпатични, но гледката от страни не може да бъде незабелязано това семейство. Определено, трудно ми е да опиша това: Компанията на „представителните“ българи беше допълнение и Искра Радева със ужасяващо изглеждащата си дъщеря Никол.

Впечатлението на уж ВИП персоните отстрани беше „впечатляващо“ неприятно. За щастие не-ВИП пътниците бяха нормални, възпитани българи! За щастие тези ВИП и „богаташи“ български в Дубай са господа и госпожи никои. За щастие в Дубай има много българи, работещи на страхотни позиции и радващи се на чудесния живот в OAE!

Поздрави Иво Димитров
Дубай
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране