31.03.2024 | 14:20
Нешка Робева обяви: Извънземните са тук, Ванга ми каза
По време на беседата Ванга описала и външността на „зеленото човече“, изтормозило фамилията от Града на тепетата

„Ванга ми каза, че има извънземни и те са сред нас. Не мога да си спомня точно годината, когато чух това от Ванга – 1991-ва или 1992-ра. Но тогава в Пловдив започнаха да говорят за един полтъргайст, вселил се в дома на пловдивско семейство Мичеви и даващ „сигнали“ на дъщеря им“, връща лентата назад треньорката на „златните момичета“.

„Веднъж, както говорехме, я попитахме: „Лельо Ванга, вярно ли е, че ще идват извънземните?“. И тя каза: „Не“. И тогава ѝ зададохме и въпроса: „А има ли извънземни?“ И тя ни отговори, че има, споделя легендарната треньорка пред столична медия. „Не само че ги има, но и са най-различни“, разкрила Ванга. „От Козирога имат канал към Земята“, това бяха точните ѝ думи“, поясни Нешка Робева.

По време на беседата Ванга описала и външността на „зеленото човече“, изтормозило фамилията от Града на тепетата. „Описанието на Ванга съвпада с това, което виждаме в египетските пирамиди – човек с птича глава, с люспи по тялото като риба, така ни го представи тя. Спомням си отлично всичко, защото съм виждала тези фигури и веднага ми направи впечатление“, сподели още Робева.

Ванга смятала, че не всички извънземни са добронамерени. Тя допълнила, че инопланетяните „се вселявали в човеците“. Избирали „такива невинни души“. „Даже спомена деца – 13-14-15-годишни. Според нея те ставали агресивни, започвали да не слушат родителите си“, спомня си Робева.

„Тя смяташе, че те използват човешко тяло, за да могат да съществуват“. Самата тя е на мнение, че когато се вселят в даден човек, извънземните „подменят неговата същност“ и го превръщат в „биоробот“. „Как може да се различи биороботът от истинския човек? Биороботът се стреми само към материалното, а истинският човек се стреми към духовното, носи духа Божи, стреми се да се усъвършенства…“, казва Нешка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране