01.11.2023 | 19:49
Неуспяла кандидат-кметица на “Промяната” лъсна в хард порно в сайт за възрастни! (видео)
Главната героиня във филма за възрастни е Ивелина Стоянова, популярна в социалните мрежи като Iva Moto

Ден след приключването на предизборната кампания, в Интернет се появи видео с участието на кандидат-кмет във Врачанско, издигнат ПП.

Порно клипът е качен в платформа, в която има специален раздел за България. Главната героиня във филма за възрастни е Ивелина Стоянова, популярна в социалните мрежи като Iva Moto.

По време на предизборната кампания стана ясно, че 23-годишната красавица е звезда в TikTok, където трупа много почитатели, пише сайтът „БулНюз“.

Оказа се, че освен в социалната мрежа, атрактивната кандидат-кметичка е звезда и в сайтовете, които предлагат домашно порно. В изборите тя претърпя неуспех и не спечели във врачанското село Горно Пещене, но истината за нейните способности май ще се окаже друга.

Очевидно силата на прохождащата в политиката млада жена не е в участията й в допитването до народа, а в неговото задоволяване с всички сили и средства. В порно клипа Ива Мото се раздава като опитна актриса, която не търпи компромиси в своята работа. Девойката изпълнява всички указания на режисьора, който в случая е и потребител на нейните умения.

Хубавото е, че кадидат-кметичката от ПП не се срамува да демонстрира своите орални и вагинални умения, като смело позира с лицето си. Човек би си помислил, че е роднина на Лена и Кирчо от онази история с парапета.

В специализирания сайт за българско порно не пише кой е заснел клипа, но очевидно е опитен в дейност. Насоките, които дава по време на секса с Ива Мото могат да бъдат използвани като учебно помагало от начинаещи ездачи.

Мотото на кампанията на ПП във Врачанско беше „За открито управление!“. Очевидно областното ръководство е положило достатъчно усилия, за да открие най-талантливите личности, които могат да вдъхнат живот на тези думи. Това порно показва, че в партията се работи сериозно с младите хора и може да се разчита на тях да разчупят иначе сухата предизборна кампания.

ВИДЕО ТУК

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране