25.09.2015 | 0:01
Николай Цонев купил марките на три партии
Ексминистърът е запазил името "Патриотичен фронт" в съда срещу 50 лева

Бившият военен министър и лидер на партия  „Нова алтернатива“ Николай Цонев е запазил марката на имената на трите политически формации „Патриотичен фронт“ с лидер Валери Симеонов, „Движение 21“ на Татяна Дончева и „Глас народен“ на Светльо Витков.

Цонев е запазил името „Патриотичен фронт“ в Софийския градски съд на 30 януари срещу 50 лв. и е подал заявление в Патентното ведомство за регистрация.  Това няма как да стане, защото става въпрос за пари, опитва се да рекетира, само че няма да му се отвори парашута, коментира пред журналисти в Народното събрание лидерът на ПФ Валери Симеонов.

На въпрос дали е бил търсен от Цонев, Симеонов каза: „Разбира се, че ме е търсил, прати ми официално писмо със заплахи какво щяло да стане, ако…“ Той обясни, че Цонев „прилежно“ си приложил телефона, но Симеонов нямал намерение да пада на толкова ниско равнище. Според лидера на ПФ нищо не можело да произтече от подобна регистрация, защото ставало дума за коренно различни регистрации и закони, по които се регистрират марките и партиите у нас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране