10.03.2024 | 17:34
Николина Ангелкова си намери работа в…Саудитска Арабия
Изгонената от ГЕРБ е съветник в Министерството на инвестициите

От декември 2023 г. бившият министър на туризма Николина Ангелкова заема официално поста на съветник в Министерство на инвестициите на Саудитска Арабия – съобщи самата тя в интервю за bgtourism.

„Работя в тясно сътрудничество с министъра на инвестициите на Саудитска Арабия Халид А. Ал-Фалих, както и с Ахмед Ал-Хатиб, министър на туризма, така и с прилежащите ресорни институции“, обясни тя в интервюто. Според Ангелкова, тя помага на С.Арабия да изпълни целите си за амбициозни реформи, залегнали във „Визия 2030“. Ексминистърът участва във Форума за инвестиции Турция-Саудитска Арабия. Събитието се проведe в Истанбул, а в него се включиха лидери и визионери от двете нации.

Ангелкова сподели и впечатленията си от срещите си с принца на Кралство Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд. „Страната ни отдавна е високо ценена като туристическа дестинация, традиции и партньорство. По време на срещите ми с принца на Кралство Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, той не веднъж е споделял, че помни отличните си впечатления от тракийското наследство на страната ни и историческите забележителности които придоби по време на визитата си у нас през 2016 г. по моя покана тогава“, добави тя.

1 коментар

  1. Адам каза:

    Ангелкова сподели, че принца й е направил предложение, на което тя не може да откаже – да му стане 66-та жена в харема му. Като я виждал, после 2 седмици не помислял за жена…..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране