03.06.2015 | 13:11
Нов жесток побой над малко дете, има сведения за блудство
Лекари се борят за живота му
Момиченце на 1 година и 9 месеца е прието във варненската УМБАЛ „Св. Марина“ в критично състояние и вече е в кома. То е било жестоко пребито.Ръководителят на Детската клиника проф. Виолета Йотова заяви, че има следи от системно малтретиране. За случая са сигнализирани социалните служби.

Детето е от варненското село Каменар, а сигналът е подаден снощи от майка му, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от БНР. Веднага на място са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Детето е прието първоначално в шокова зала в болница “Св. Анна”, след което е транспортирано в университетската болница.

Момиченцето е настанено в реанимацията, като по телцето му има видими следи от насилие. Детето е изпаднало в кома, съобщи БНР. Състоянието му е консултирано с неврохирурзи, но прогнозата не е добра. Майката е допусната да го види под контрола на медицинските специалисти.

Има сведения и за извършено с детето блудство. От варненската полиция допълниха, че бащата е задържан за 24 часа.  По случая е образувано досъдебно производство. В момента се извършват неотложни следствени действия под наздора на Варненската окръжна прокуратура.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране