05.07.2016 | 0:46
Нова афера в парламента: Ана Баракова и Мартин Данона гаджета
Бившият на Анелия влюбен в скандалната депутатка

рагове в политиката, гаджета в живота. Така може да се определят отношенията между най-прясната двойка, родила се в 43-тия парламент, в който, изглежда, освен коване на закони народните избраници намират време и за поддържане на особено близки отношения.

Народното събрание събра пловдивските депутати Ана Баракова и Мартин Иванов – Данона, твърди „Всеки ден”.  Връзката им, за която в кулоарите само се шушука и официално никой от двамата още не е посмял да признае, направо шокирала депутатите. Все пак Данона беше един от най-яростните противници на това Баракова въобще да влиза в парламента.

При изборите през 2014 г. пловдивската даскалка влезе с преференция от Пловдив и въпреки многото апели и дори заплахи тя се запъна и не изпусна депутатското място. Веднага след това седна на скамейката на независимите.

Още от първия ден Иванов се заяждал с Ана, разкри нашият източник. Подмятанията му не стреснали пловдивчанката, която от аутсайдер на парламента успя да спечели уважението на колегите си.

За последните 2 години бившата учителка изцяло смени гардероба си и отслабна с поне 10 килограма. Само Иванов се разминавал с нея, без дори да я поглежда. Все пак Данона остана и единственият верен на Николай Бареков депутат след скандалното разпадане на „България без цензура”, с което негови колеги си обяснявали грубото му отношение.

Иванов не засичал Баракова само в кулоарите, но и в родния Пловдив, където се принуждавал да разменя по някоя дума с нея. От дума на дума той дори се извинил на Ани за грубото си отношение и я поканил да пийнат по едно някоя вечер.

Срещите им през месец май особено зачестили заради честите депутатски почивки, а на 24 май – Деня на българската просвета, Иванов дори изненадал Баракова с букет цветя по повод професионалния й празник. Къде двамата са отишли след това, никой не смее и да подозира, сподели нашият източник, като според него именно тогава започнал романсът между двамата.

Самият Мартин се смята за един от най-големите плейбои в парламента, бивше гадже е и на фолк певицата Анелия. Той отдавна скъса и с образа на разглезено богато синче. Иванов обаче не пропускал да глези новата си любима, като последният чифт обици с колие, с който пловдивчанката се фръцка в парламента, се смята, че са именно от подарък от него.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране