01.01.2024 | 12:30
Нова година, нов цирк: Меган Маркъл скочи на Чарлз, забрани й да ползва привилегиите на монархията
Бившата актриса пита Негово величество защо не я третират като херцогиня

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е на път да предизвика нов кралски скандал, след като обвини крал Чарлз, че не й позволява да се ползва от привилегиите си на член на монархията, пише Daily express.

Маркъл, която се оттегли от задълженията си преди почти четири години, подписа сделки за милиони долари с Netflix и Spotify, за да стане финансово независима от кралските особи. Тя и съпругът й принц Хари обаче се оказали в ситуация да не могат да ползват привилегиите на титлата херцог и по тази причина бившата актриса иска отговори от свекъра си.

„Меган Маркъл иска някои отговори от Негово Величество. Тя се опита да си уреди среща с него, като му изпрати писмо и искаше разговор на четири очи, за да му обясни точно проблемите, които среща. Нещото, което наистина дразни Меган, е, че сара Фъргюсън (бившата съпруга на принц Андрю, бел. ред.) се появява в медиите и се представя като херцогинята на Йорк, което й отваря много врати. Меган и Хари изглежда не разбират защо това е различно правило за нея“, каза кралският коментатор Нийл Шон.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране