03.06.2017 | 0:16
Оправдан за подкуп „патриот“ става зам.областен на Перник
Назначението на Васил Павлов от НФСБ още не е обявено, но е факт

Областната управа в Перник вероятно скоро ще има нов заместник областен управител от квотата на „Обединените патриоти“, научи Клуб Z. Името му е Васил Павлов, а от кабинета на областната управителка на Перник – бившата депутатка от ГЕРБ Ирена Соколова, потвърдиха, че има заповед за назначението, но Павлов все още не е встъпил в длъжност и затова попълването на политическия кабинет още не е обявено официално.

Васил Павлов е член на НФСБ и областен координатор за региона. Предложен е за мястото от квотата на „Обединените патриоти“ – според коалиционното споразумение с ГЕРБ двете управляващи формации посочват хора във втория ешелон на властта във всички държавни структури.

През 2002 г. Павлов, инженер по образование, е работил в администрацията на община Перник. Според публикация във в. „Стандарт“ оттогава, позоваваща се на съобщение от полицията в града, „високопоставен общински служител в Перник с инициали В.П. е бил задържан от служители на Икономическа полиция за получаване на подкуп“. За поискани 100 лв. за услуга сигнализирал бизнесмен, който не е от града и чието име не се споменава, става ясно от съобщението на полицията. В публикацията на вестника пише, че „най-вероятно задържаният е Васил Павлов, завеждащ отдела за търговската дейност в общината.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране