07.02.2016 | 21:37
Първанов с невероятно откритие: Турски емисари щъкат из Южна България
Лидерът на АБВ изчетка Доган в планирана медийна акция

Георги Първанов направи невероятното откритие, че турски емисари шетат из територията на Южна България. „Представителите на турската държава шестват из южните краища на България и мачкат наши сънародници – български турци, ако щете и активисти на ДПС. Сега се върви по структури по места, за да се обръщат в „правата вяра“. Аз питам къде е българската държава?“, каза Първанов.

Нужно е да се припомни на „стратега“ от село Сирищник, че въпросните емисари шетат отдавна из Южна България, а пикът на пропагандата им беше именно по време на неговото злополучно президентстване. Днешната му медийна изява очевидно е в услуга на ДПС, които все повече се опасяват от разпад на партията.

Първвонов допълни,че тези хора, които са атакувани от емисарите на турската държава, в повечето случа имат роднини в самата държава Турция. „Нали си представяте това какъв лост за въздействие върху техните роднини в България е, които – някои от тях са на важна работа. Ако аз съм управител на N-ската област, а моите деца са в Турция, върху мен би могъл да се окаже сериозен натиск точно с мотива за грижа за роднините ми в Турция „, допълни политикът.

След това той  поясни, че е на страната на българските интереси и те съвпадат с позицията, която бе изразена преди време от Ахмед Доган. В края на разговора той каза ,че неговата формация АБВ ще има своя кандидат за президентските избори, но отказа да каже дали това ще е самият той

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране