06.07.2016 | 0:01
Паслар даде Милева на съд заради 33 750 лв.
Инспекторатът на Министерството на правосъдието информира, че е започнала проверка на синдика

Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА АД Николай Паслар даде на съд синдика на клуба Дора Милева заради 33 750 лв. Парите са по договор за спонсорство с „Еврофутбол лимитед“ на Васил Божков.

Инспекторатът на Министерството на правосъдието информира, че е започнала проверка на синдика. В жалбата на Паслар се твърди за „липса на изпълнение на императивно вменени задължения“ от страна на Милева, както и че с действията си тя „грубо и съществено нарушава интересите на ЦСКА в производството му по несъстоятелност“. В сигнала Паслар е изложил подробно нарушения, които според него са били допуснати от Милева при сключване на договора.

Във връзка с жалбата Министерството на правосъдието е изпратило искане до председателя на Софийския градски съд Калоян Топалов, в което моли за становище от съдията-докладчик по делото за несъстоятелност на ЦСКА за хода на делото до момента, както и за действията на синдика, свързани с него. След приключването на проверката инспекторатът ще изпрати доклад с констатациите от нея до министъра на правосъдието с оглед на необходимостта от предприемане на бъдещи действия, съобщиха от министерството.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране